TERUGKIJKEN: Persconferentie nieuwe coronamaatregelen; horeca sluit, mondkapjes verplicht

13 okt. 2020
737 514 Weergaven

Het kabinet maakt op een persconferentie nieuwe, strengere coronamaatregelen bekend. Die gaan woensdagavond om 22.00 uur in.
Lees meer via ons liveblog: nos.nl/liveblog/2352105.

Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlworld.info
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .
Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: nlworld.info
► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: youtube_reacties@nos.nl.
► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLworld, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
► VOLG ONS HIER:
www.nos.nl | Instagram: instagram.com/nos/ | Twitter: twitter.com/NOS | Facebook: facebook.com/nos/
Download NOS voor iOS: apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: bit.ly/2d4GJN7

Reacties
 • Ik ga niet eens kijken , verzet je tegen de staatsgreep van deze misdadigers , we hebben hier een grondwet en in europa de rechten van de mens, deze here zijn afgetreden en treden nu buiten de wet

  Driss ArtistDriss Artist3 dagen geleden
 • The abrupt beauty tinctorially turn because lightning clearly point during a uninterested exclamation. blue-eyed, cloudy dish

  Sabrina ButlerSabrina Butler3 dagen geleden
 • Wuhan, Wuhan, did it better than you can. R.I.P. Joep Lange. Change the definitions of Technocracy and McCarthyism back to how they were in 2019 please.

  Critical ProductionsCritical Productions24 dagen geleden
 • He rutte ik zou die rechter een pak slaag geven die heeft mijn vader in beslach genomen ik wach al twee jaar en hij is er nog nie dus die rechter gaar mijn vader heel snel trug zien

  Chergio WiebersChergio Wiebers25 dagen geleden
 • Ze hebben inmiddels de chatfunctie bij nieuwe live-streams van deze psychopaten maar uitgezet. Deze mensen zijn om te kotsen. Ze komen echt allemaal voor een volkstribunaal en ze gaan echt volgens oorlogsrecht vervolgd worden. Wat mij betreft krijgen Rutte en De Jonge de doodstraf. Dat zou ZEER TERECHT zijn. Het zijn de grootste misdadigers uit de Nederlandse geschiedenis!

  Richard Den HaagRichard Den HaagMaand geleden
 • Propaganda Het MKB moet kapot voor The Great Resetten Op naar DDR Nederland

  M LM LMaand geleden
 • Wel allemaal zo pietluttig doen maar pcr test boeit niet hè .

  jeet kune do student limitationjeet kune do student limitationMaand geleden
 • Wel leuk dat jullie je vasthouden aan een nep test waardoor je al die hoge besmettings cijfers krijgt , en daar baseren jullie alle maatregelen op . Het is duidelijk dat jullie het zelf weten maar die geld boom is belangrijker voor jullie . Vergeet niet dat voor de burger geld niet meer belangrijk is maar onze levens wel . Achter een maand valt het doek en zullen jullie berecht worden. Het gevaar voor Rutten en de jong is als mensen zeker weten dat ze bedondert worden . Hoeveel mensen levens hebben jullie nu verwoest ? Hebben jullie zelf geen kinderen of familie ? Als jullie niet willen begrijpen dat de pcr test een nep pandemie veroorzaakt heeft zijn jullie medeplichtig en dan ook nog denken te vaccineren als het doek valt kunnen jullie je nergens meer laten zien. Bewust vasthouden aan een nep test jullie regeren het land niet jullie regeren Amerika of eerder buigen voor Amerika . Vergeet ook niet dat jullie meegedaan hebben aan Irak en Afghanistan zonder bewijzen onschuldige burgers vermoorden daar zijn jullie ook medeplichtig aan .

  jeet kune do student limitationjeet kune do student limitationMaand geleden
 • Krijgen we haast heren? Mevr Koopmans heeft al gezongen. Iets met een stokje in de neus

  RoosRoosMaand geleden
 • NOS=VIRUS

  c vbc vb2 maanden geleden
 • Geen nieuws op de nos gezien van de demonstraties in het buitenland

  Klaas PostKlaas Post2 maanden geleden
 • Iedereen met een werkend waarnemingsvermogen, heeft inmiddels gezien dat de wereldwijde corona-campagne niets met volksgezondheid te maken heeft. Wat is dan WEL de bedoeling? WAAROM deze wereldwijde campagne? Met welk doel? Het doel is totale herinrichting van de wereld. Gebruik makend van beschikbare technologie. Stap voor stap: 1- Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren 2- De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen 3- Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (op absoluut bestaansminimum). Van leven naar overleven. Het systeem bepaalt wie overleeft en wie niet 4- Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering 5- Het installeren van de digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist 6- Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiting als bestraffingsmethode. Ongewenst gedrag? Geen toegang tot levensbehoeften! Ongehoorzaamheid = Sterven 7- Overbodig maken van handhaving door politie en justitie. Het digitale systeem is bepalend. Nee is nee. Met een computersysteem valt niet te discussiëren 8- Het centrale digitale systeem bestuurt alle mensen. Privileges voor gehoorzame mensen. Uitsluiting voor ongehoorzame 9- De bestuurders zijn anoniem, en bevinden zich aan de andere zijde van de digitale muur. De wereld wordt door hen digitaal geregeerd vanaf één plek. Één wereldregering dus 10- Alle mensen op de wereld, worden vanaf één centrale plek bestuurd. Zonder de mogelijkheid zich daaraan te onttrekken of er effectief bezwaar tegen te maken 11- Afschaffen van geld, en vervangen door toegekende of afgenomen privilegepunten op basis van gewenst/ongewenst gedrag 12- Totale centrale controle van ieder individu op de wereld. De eigenaren van het systeem bepalen via de technologie hoe en waar iedereen woont, welk werk hij/zij doet, wat hij/zij buiten het werk doet, wat hij/zij consumeert en wanneer, en wat hem/haar is toegestaan. En wat niet. Om dit mogelijk te maken, moet de samenleving eerst worden vernietigd. Wie een nieuw gebouw wil neerzetten, moet het bestaande immers eerst slopen. De corona-campagne is de start van de sloop. De maatregelen zullen de gewenste ineenstorting veroorzaken. De ineenstorting zal een ongekende humanitaire ramp veroorzaken. De humanitaire ramp zal het nieuwe systeem “rechtvaardigen”. Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

  A VA V2 maanden geleden
 • NOS = PROPAGANDA

  N.N.2 maanden geleden
 • Leuk verhaal, gaan we niks mee doen 👍

  Smile AlwaysSmile Always2 maanden geleden
 • Allemaal oprutte Landverraders

  Richard JansenRichard Jansen2 maanden geleden
 • nee man omdat de coffeeshop eerder dicht gaat is het drukker geworden het kon beter tot 12 uur open blijven grote fout

  asioe kiouasioe kiou2 maanden geleden
 • Die journalisten zijn net een stelletje kleuters met hun voorgekauwde debiele vragen.

  Rodrigo Diaz de VivarRodrigo Diaz de Vivar2 maanden geleden
 • Vooral niet kijken vanavond. Ga lekker wandelen, geniet van het mooie weer. Laten we Rutte gewoon massaal negeren. Hij gaat nooooooit toegeven dat zijn beleid ons de vernieling in helpt. Corona is stil vervangen door de gewone griep, maar die gevallen worden ook als Corona bestempeld. De fraude gaat door.

  Ton van de NoortTon van de Noort2 maanden geleden
 • Trump for President ⭐️⭐️⭐️🕺⭐️⭐️⭐️🥳🥳🥳🥳🥳🥳 CONGRATULATIONS ON YOUR VICTORY OVER 😴 SLEEPY 🧟‍♂️ CREEPY JOE

  Harv harryHarv harry2 maanden geleden
  • NIKS HEEFT NUT ALS JE DE SCHOLEN NIET SLUIT RUTTE.

   asioe kiouasioe kiou2 maanden geleden
 • ze moeten jou plat slaan.

  Dolf VrijhoevenDolf Vrijhoeven2 maanden geleden
 • Joh, lekker de maatschappij vernielen. U wilde samenzijn met gelijkgestemde mensen? Samen steeds meer tegenstribbelen tegen de fake media? Daar gaan we mooi een stokje voor steken. U wordt geïsoleerd en dan is dat opgelost. In uw eentje mag u denken wat u wil. Edit: oh ja, de allochtonenstroom gaat natuurlijk gewoon lekker door. Klep dicht burger.

  Freethinking Влади́мирFreethinking Влади́мир2 maanden geleden
 • Wanneer krijgen we ons geld van de Grieken?

  Dyon LoosDyon Loos2 maanden geleden
 • Agenda 21

  A BA B2 maanden geleden
  • Waarom is Irma niet hierrrr? :

   soiung toiuesoiung toiue2 maanden geleden
 • Hoi Mark Rutte

  Ferry PaansFerry Paans2 maanden geleden
 • 22:18 ze zijn niet aan het dweilen. Ze zijn letterlijk aan het dansen.

  soiung toiuesoiung toiue2 maanden geleden
 • 👎👎👎👎 Regering in Nederland vanaf begin niet goed deze Corona gehandeld. Dit fout kost veel leven, veel verdriet, veel werkloosheid, grote financiële schade voor veel bedrijven. Nederlander moeten van zichzelf vragen dat what regeringen in Sweeden, Japan, Zuid Korea tot Senegal of Egypt gedaan dat in zo landen schade waren bepeekt, maar hier zo slecht gaat?!!!

  Aryan persAryan pers2 maanden geleden
 • "geen besmettingen in de eigen bubbel"....... zeg rutte, heb je wel eens naar je eigen bubbel gekeken?

  dcoog anmldcoog anml2 maanden geleden
  • dichtbinden? Zielig

   soiung toiuesoiung toiue2 maanden geleden
 • Nieuwste video van dumb en dumber staan reacties uit goh hoe zou dat nou komen? Leugens leugens leugens hoeveel ic bedden zijn er bijgekomen laatste 7 maanden dan??? We worden massaal voor de gek gehouden de overheid heeft zich tegen het volk gekeerd

  jerpewjerpew2 maanden geleden
  • Wat een sadisme om zo'n reclame van tevoren laten zien terwijl alle kroegen dicht moeten.

   soiung toiuesoiung toiue2 maanden geleden
 • willje niet overkanker gaan heben

  Hilde KlopHilde Klop2 maanden geleden
 • Laat je nog eens voorlichten door economie-verneukende-smetvreeslijdende-virologen

  Harm 007Harm 0072 maanden geleden
  • neither

   dcoog anmldcoog anml2 maanden geleden
 • Hey Trutten, gaat goed joh.. in Nederland

  Harm 007Harm 0072 maanden geleden
 • fabeltjes!

  antoine kikkersantoine kikkers2 maanden geleden
  • Nee!

   Luc6 luc6Luc6 luc62 maanden geleden
 • NIKS HEEFT NUT ALS JE DE SCHOLEN NIET SLUIT RUTTE.

  ChahinezChahinez2 maanden geleden
 • Alsof de Ebola is uitgebroken, dat het woord avondklok is gevallen.. man man man, het is geen oorlog ofzo.

  CindyyyluvvCindyyyluvv2 maanden geleden
 • En machiavellie schreef in de prince : wees niet trouw aan leiders die liegen .

  Robert Van Der ZwanRobert Van Der Zwan3 maanden geleden
 • Hoe zit het met mensen die doof zijn want die hebben dus een groot probleem in deze maatschapij met mondkapjes. Deze mensen kunnne niet even bellen met een huisarts en kunnen niet langskomen bij de huisarts. Het is schandalig.

  ሜሮንሜሮን3 maanden geleden
 • Corona killer ? Wat te denken van fast food Ketens mensen die zich daar vet zitten te vreten bij KFC mac enz . 17 miljoen doden per jaar wereld wijd . Rutte Al's je zo bezorgt bent om de bevolking bescherm ze dan ook hier tegen . met een speciale app voor 1 hamburger per maand .

  Robert Van Der ZwanRobert Van Der Zwan3 maanden geleden
 • Wanneer volgende persconferentie?

  R 3 A P E RR 3 A P E R3 maanden geleden
 • Wat een sadisme om zo'n reclame van tevoren laten zien terwijl alle kroegen dicht moeten.

  Jan mijn meningJan mijn mening3 maanden geleden
 • Wat stom

  Danilla DevelingDanilla Develing3 maanden geleden
  • Mag ik nog met meer dan 4 mensen in de klas zitten?

   kolim jonekolim jone3 maanden geleden
 • neither

  Anonymous AnonymousAnonymous Anonymous3 maanden geleden
  • Konden de eerste 7 minuten er niet uit geknipt worden

   kolim jonekolim jone3 maanden geleden
 • Slap volk😠

  Marion KempeMarion Kempe3 maanden geleden
 • Zwakke ambtenaartjes met hun angst zaaien.

  QQ3 maanden geleden
 • Hugo is je coke op ?

  Joseph De graafJoseph De graaf3 maanden geleden
 • kennismaking van het virus in je neus, keel en mond zal gewoon nooit stoppen. Deze 3 delen van zijn enorm sterke afweermechanisme. PCR is een fars

  kolim jonekolim jone3 maanden geleden
 • globaliseren is zorgelijk Rutte en hugo . corona is griep. doe niet meer mee mensen

  harry van haarstharry van haarst3 maanden geleden
 • Iedereen naar het malieveld morgen 1700 uur

  Anonymous AmsterdamAnonymous Amsterdam3 maanden geleden
  • @Anonymous Amsterdam nee, niemand wilt naar je feestje komen.

   Luc6 luc6Luc6 luc62 maanden geleden
  • @kolim jone Nice? Wat bedoel je Kolim

   Anonymous AmsterdamAnonymous Amsterdam3 maanden geleden
  • 699k weergaven NICE

   kolim jonekolim jone3 maanden geleden
 • Pers. conferentie

  snjdhzhz djsjxsnjdhzhz djsjx3 maanden geleden
 • sukkels!!

  jan van loonjan van loon3 maanden geleden
 • nee man omdat de coffeeshop eerder dicht gaat is het drukker geworden het kon beter tot 12 uur open blijven grote fout

  insrgntvinsrgntv3 maanden geleden
 • #1 Trending

  vbddfy euuytvbddfy euuyt3 maanden geleden
 • Totale Lockdown Rutte en ONMIDDELIJK!!!!!!!

  ReneeRenee3 maanden geleden
  • @norma desmond Einde discussie dan maar? Dan nog een goede dag en blijf gezond.

   Smile AlwaysSmile Always2 maanden geleden
  • @Smile Always Zeker. Dit is god zij dank een vrij land. En laten we onze meningen die anders zijn accepteren en vooral respecteren.

   norma desmondnorma desmond2 maanden geleden
  • @norma desmond Ik kan dat best accepteren ja. En jij?

   Smile AlwaysSmile Always2 maanden geleden
  • @Smile Always Maar kun je het accepteren wanneer mensen er anders over denken? Zonder zichzelf op te sluiten?

   norma desmondnorma desmond2 maanden geleden
  • @norma desmond En dan nog........is dat serieus je tegen argument? Ik noem net allemaal feiten op en je beantwoord mij met dat?......Klikt alsof iemand in denial is.

   Smile AlwaysSmile Always2 maanden geleden
 • Htd

  Ismail BarutIsmail Barut3 maanden geleden
 • Konden de eerste 7 minuten er niet uit geknipt worden

  Frans BauerFrans Bauer3 maanden geleden
 • Mag ik nog met meer dan 4 mensen in de klas zitten?

  Unbreakable 2070Unbreakable 20703 maanden geleden
  • Mondkapjesplicht gaat tegen de grondwet in en de grondwet is veel belangrijker vind ik persoonlijk

   vbddfy euuytvbddfy euuyt3 maanden geleden
 • Spam gerapporteerd. Als jullie niet ophouden met het verspreiden van misinformatie dan gaat de volgende melding tevens naar de politie en de Raad van Journalistiek.

  Stijn HommesStijn Hommes3 maanden geleden
 • En wederom 1 grote spamzooi. De regering dwingt de horeca het faillisement in en is druk bezig met het kiezen van de volgende branche om te verzieken. Ze zeggen advies van experts op te volgen maar volgens het Outbreak Management Team had de horeca open kunnen blijven. Ze willen gewoon onschuldige bedrijfseigenaren de vernieling in helpen. Ik hoop dat er een enorme rechtzaak komt die de overheid dwingt miljoenen euros te betalen aan de gedupeerde bedrijven. Ze zeggen het virus een halt te willen toeroepen, maar ze weigeren voldoende mensen te testen of een vaccin in te kopen. Het moet nu eindelijk afgelopen zijn met die destructieve nonsens. Regering afzetten. Nieuwe verkiezingen. En NOS: Kappen met spammen van misinformatie en propaganda. Jullie job is om kritische vragen te stellen en tot nu toe hebben we dat nog niet gezien.

  Stijn HommesStijn Hommes3 maanden geleden
 • Leugen op leugen op leugen...👺👺👺eens zal de maat met deze heren terugmeten... gegarandeerd!🙏

  PeKa777PeKa7773 maanden geleden
  • waarover liegen ze precies?

   norma desmondnorma desmond2 maanden geleden
 • LEUGENAARSSS

  DDE - YSOBDDE - YSOB3 maanden geleden
  • @norma desmond Mening of Kritiek hebben op het beleid van het kabinet is een wezenlijk onderdeel van de democratie, sterker nog, daar hebben we de "oppositie" voor in het leven geroepen. Die mensen die "pedo" roepen vanaf de zijlijn geloven dat misschien niet altijd zelf, maar roepen juist zulke kwetsende dingen omdat ze niet gehoord worden door dit kabinet of de oppositie. In onze samenleving vallen momenteel heel veel mensen buiten de boot, mensen die niet meer mee kunnen komen, probleem wordt niet minder met de huidige maatregelen. Mensen zijn terecht boos, mensen die hun eigen zaak verliezen, of lekker een paar maanden hun tumoren zien groeien, omdat het ziekenhuis ze naar huis heeft gestuurd. Mensen zo makkelijk wegzetten als algoritme-junkende complotdenkers is erg gevaarlijk, er zit echt meer achter deze emotie dan een heilig geloof in een of andere complot. Ik ben juist in de armen gevlucht van de alternatieve media, omdat niet alles klopt van de maatregelen van ons kabinet, de logica ontbreekt (soms) en dan begint dat nu eenmaal te knagen, dan ga je op zoek naar verklaringen. Ik schaam me diep voor Nederland: Miljoenen investeren in een of ander experimenteel vaccin, elke viroloog had je kunnen vertellen dat dit wel heel voorbarig is? Mondkapjes wel, dan weer niet? Het juiste gebruik van mondkapjes vereist voorlichting en laat ons dan ook de goede gebruiken, niet van die vaatdoeken die je voor je gezicht bind. Anderhalf meter afstand? Wat doet dat met een sociaal wezen? Lichamelijk contact is een levensbehoefte. En... stelt de nobelprijs nog wat voor? Of moet je nobelprijswinnaar voor ontcijferen AIDS virus Luc Montagnier nu ook maar onder de complotgekkies scheren? De mortaliteit van Covid blijkt uiteindelijk zo laag, dat ik maatregelen uberhaupt draconisch vind worden. Schaam me tegenover onze voorouders die de pest hebben meegemaakt, wat een aanstellers zijn we, doodgaan na je 70e hoort klaarblijkelijk niet meer bij het leven. Maar wat maakt het nog uit, elke vorm van het gesprek ontbreekt in Nederland, en de NOS (sorry Arjen) is nooit een supermarkt geweest, eerder een bingoavond voor bejaarden, ook een soort van algoritme dus :). We hebben het hier ook niet over pepernoten, of een oorlog in een of ander woestijngebiedje, onze samenleving is aan het ontwrichten.. en intelligente gesprekken of politieke visie is ver te zoeken, maar dat is wellicht ook teveel gevraagd in deze tijd van het zwart-wit denken.

   DDE - YSOBDDE - YSOB2 maanden geleden
  • @DDE - YSOB wat? niet het recht op mijn eigen mening?

   norma desmondnorma desmond2 maanden geleden
  • @norma desmond je moet je kapot schamen ;)

   DDE - YSOBDDE - YSOB3 maanden geleden
  • waar liegen ze over?

   norma desmondnorma desmond3 maanden geleden
 • away fear mission like front direct neither affect locate.

  oscar van der bergoscar van der berg3 maanden geleden
 • 699k weergaven NICE

  Wessel KoekkoekWessel Koekkoek3 maanden geleden
 • Ouderen die eerst hun kousen aan moeten laten trekken door zorgmedewerkers, die halen dat vroege tijdstip nóóit!!! Om te gieren!!!!

  Meryam BreureMeryam Breure3 maanden geleden
 • Jdjd

  Dlovan DlovanDlovan Dlovan3 maanden geleden
 • 23:18 2021 niet 2020

  Soulaiman AtmaniSoulaiman Atmani3 maanden geleden
 • Ik brei mondkapjes.....lekker ...vrijmazig... Adem in..adem uit!!!!

  Meryam BreureMeryam Breure3 maanden geleden
 • Ooit zullen de feiten winnen van deze nsb praktijken

  No NameNo Name3 maanden geleden
 • Rutte en de jonge jullie zijn slangen

  loveboxing lucky17loveboxing lucky173 maanden geleden
  • En ze beiten in onze hielen!!!! B😱😱🥶🥶

   Meryam BreureMeryam Breure3 maanden geleden
 • Mondkapjesplicht gaat tegen de grondwet in en de grondwet is veel belangrijker vind ik persoonlijk

  Joep VerhofstadJoep Verhofstad3 maanden geleden
  • Bruh

   Thorvald de GraafThorvald de Graaf3 maanden geleden
  • Yep!

   Meryam BreureMeryam Breure3 maanden geleden
 • Wanneer je jaar word verpest door een virus die 95 procent van de keren verslaanbaar is. En alleen oudjes en zieke er aan dood gaan.................... Couldnt be me.

  Dinked IOSDinked IOS3 maanden geleden
 • De IFR (infection fatality rate) van Covid-19 is 0,23% voor alle leeftijden, en de veel meer zeggende IFR voor onder de 70 is 0,05% .

  Billy MilanoBilly Milano3 maanden geleden
 • Mondkapjes zijn heel goed, tegen corona. Ik zal het uitleggen: Die gaasjes voor je muil helpen niet, maar geven een gevoel van veiligheid. Hierdoor gaan mensen dichter bij elkaar staan en besmetten ze elkaar beter. Aerosolen kunnen tot 8 meter, dus dat is mooi. Zo loopt het aantal positief geteste mensen sneller op en krijg je eerder groepsimmuniteit. Wietolie, zoals CBD en THC van de cannabisplant maken je ook weerbaarder tegen het virus, maar remmen zo de groepsimmuniteit, omdat je niet besmettelijk bent. Vandaar de Opiumwet, die deze plant verbied. En nog iets, Rutte zegt, je handen kapot wassen. Dat is ook een heel goed dwingend advies, want als je handen kapot zijn, biedt je huid geen bescherming meer tegen het virus en raak je eerder besmet, ook weer ten voordele van de groepsimmuniteit. Dus mensen, luister naar de overheid! Verlaag je weerstand, sloop je huid, kom dichter bij elkaar met een (niet medisch) mondkapje, gebruik geen HCQ (dat geneest te snel), want zo krijgen we GROEPSIMMUNITEIT. Wees vooral niet zo egoïstisch om jouw eigen weerstand omhoog te brengen door het versterken van je immuunsysteem, want anders krijgen we niet het aantal besmettingen en weet de media niet meer, waar ze het over moeten hebben. Dan gaan ook zij failliet.

  apparrieapparrie3 maanden geleden
  • Ik ben aan het breien.

   Meryam BreureMeryam Breure3 maanden geleden
 • Jules2020😃👍❤️💝💐😷🤒🤧🤮

  Jules wiersma weer 2021Jules wiersma weer 20213 maanden geleden
 • Tja,dat heb je ervan als je de deuren(grenzen)wagenwijd open zet.

  Angel FaceAngel Face3 maanden geleden
  • en wat heeft het daarmee te maken?

   norma desmondnorma desmond2 maanden geleden
 • Gemuilkorfde staatsmongolen

  pida siouypida siouy3 maanden geleden
 • Ach we kunnen nog gewoon afhalen, niks aan de hand dus!

  Ringo van den HeuvelRingo van den Heuvel3 maanden geleden
 • Ze kunnen het aantal mensen wat je in huis haalt helemaal niet handhaven. De politie legt het nml bij de BOA's van de gemeente neer en die hebben geen enkele bevoegdheid je huis te betreden. Dus mensen laat jullie niks wijsmaken door deze twee NSB'ers. Ik ga binnenkort emigreren en ga mijn zoons verjaardag onvergetelijk maken en geloof mij niet met 3 stuks visite. Daaag de Jonge en Flutte

  skyevinceskyevince3 maanden geleden
  • @Elena Lois thx Elena!

   skyevinceskyevince3 maanden geleden
  • Wat goed van je!

   Elena LoisElena Lois3 maanden geleden
  • @DarkDutchman ja klopt, hebben we al aan gedacht en de buren komen ook dus hahahaha

   skyevinceskyevince3 maanden geleden
  • @skyevince hm...🤔. 19 is al linkere boel maar ach.... Als niemand van je buren melding doet en er is geen geluidsoverlast dan is er nog niets aan de hand. Niemand die het gaat controleren. Ik zou me er niet te druk om maken.

   DarkDutchmanDarkDutchman3 maanden geleden
  • @DarkDutchman hij wordt 19 en vergeet niet dat in de eerste Coronawetgeving stond dat er wel "achter de deur* gekeken mocht worden.

   skyevinceskyevince3 maanden geleden
 • Niemand heeft het over 1:13:00? Hugo wordt zwaar gemindcontrolled of zit gewoon aan de snuif. MK Ultra?

  LFC 020LFC 0203 maanden geleden
  • Yes mk ultra!

   Elena LoisElena Lois3 maanden geleden
  • 😂 Hugo gaat keihard!!! 😵 Snuif dus...🤣

   DarkDutchmanDarkDutchman3 maanden geleden
  • voorstander van ben maar je mag ze wel in een diep gat gooien.Laat het hoofd er maar op zitten.

   pida siouypida siouy3 maanden geleden
 • ik wil alleen lockdown zodat k nie naar school hoef te fietsen.

  brett Boxcbrett Boxc3 maanden geleden
  • Ja daar heb je gelijk in ik haat school en als dat nog niet genoeg is moet ik 15-16 km fietsen en heel vroeg opstaan

   Joy FoxJoy Fox2 maanden geleden
  • "will" "nie" jij kan beter wel naar school gaan

   S BOS BO2 maanden geleden
 • everyone~~~~~~~! people is infected with Covid 19 through droplet infection and air infection as Measles and Varicella and tubercle. Please put on mask( N95 and dust-tight) in area with many people( subway,bus, restaurant, cafe, in building and so on.......) There is not need for mask( N95 and dust-tight) in the street with few of people around. There is need for mask in the street with many people around and in area with many people. Wash hands always. Do not touch your mouth,nose,eyes at home out. Put on dust goggles at eyes in area with many people( full subway,full bus and so on........)

  spons jesstyspons jessty3 maanden geleden
 • Hello~~!!! everyone!!!!! Many medical doctors say in the world Hydroxychloroquine + Azithromycin(antibiotic) + NAC (elimination material of toxicity of Hydroxychloroquine ) + Zinc( clone restrain of covid 19 virus ) is best Covid 19 medicine in the world ( but, by using within 48 hours from first infection time) and ( over 48 hours from first infection time... Hydroxychloroquine of effect is not. if eat a Hydroxychloroquine after 48 hours from first infection time.. Hydroxychloroquine makes covid 19 virus to increase in body(body of condition is to be dangerous) ) thus,, people must eat a Hydroxychloroquine within 48 hours from first infection time. In other words... Do not eat Hydroxychloroquine after 48 hours from first infection time Eating Hydroxychloroquine in 48 hours from first infection have a top effect in prevention for binding and fusion of Covid 19. Most of people can't know the time that they are infected for Covid 19 because of asymptomatic infection. Most of people is difficult to eat Hydroxychloroquine within 48 hours from first infection time. because of they don't know the first time exactly that they were infected for Covid 19. Hydroxychloroquine prevent infection of Covid 19 in Extacellular and Binding. thus,, People must eat Hydroxychloroquine by purpose of prevention before they go to the school and to ride on subway and bus in many people. By using high dosage Hydroxychloroquine,, cardiac arrest ( heart attack(stop) ) and low blood pressure( hypotension ) could be come. In using at high blood pressure( hyperpiesia ) patient and glycosuria( diabetes ) patient ,,,low dosage Hydroxychloroquine must be used and NAC( acetylcysteline ) must be used by high dosage.( but, at a patient in tumor,, NAC must not be used ) By using Hydroxychloroquine at irregular pulse ( arrhythmia )patient with Covid 19 virus,, irregular pulse could be increased. Pyramax Tab is perfect medicine than Hydroxychloroquine in the world. Pyramax Tab is medicine of south Korea. Pyramax Tab have a effect at all case of mild, moderate patient. Eating a Pyramax Tab within 48 hours from first infection have a top effect in prevention for fusion of Covid 19. Pyramax Tab prevent Lung Fibrosis. Pyramax Tab prevent infection of Covid19 People must eat Pyramax Tab and Hydroxychloroquine by purpose of prevention before they go to the school and to ride on subway and bus in many people. Pyramax Tab is tablet to eat. Pyramax Tab don't have a side effect.( recognized for malaria medicine by FDA ) Pyramax Tab is safe medicine. Remdesivir is a vermicide as Hydroxychloroquine. Remdesivir is developed for mild patient. Remdesivir is not developed for moderate patient. Remdesivir don't have a effect for moderate patient. Remdesivir have a serious side effect in 20% of patient. Dexamethasone is steroid medicine. Dexamethasone have a immunity decline action. because of immunity decline action,,, Covid 19 virus could be increased in body. so that best Covid 19 medicine in the world is Pyramax Tab in South Korea. All of people in the world must eat Hydroxychloroquine + Azithromycin(antibiotic) + NAC( acetylcysteline ) + zinc for prevention and medical treatment( within 48 hours from first infection ) !!!!! but, irregular pulse ( arrhythmia ) patient and high blood pressure( hyperpiesia ) patient and glycosuria( diabetes ) patient must be careful. All of people in the world must eat Pyramax Tab tablet for prevention and medical treatment !!!!!! Best Covid 19 medicine in the world is Pyramax Tab in South Korea!!!! We can end pandemic of covid 19 by using Pyramax Tab for prevention and medical treatment and Hydroxychloroquine + Azithromycin(antibiotic) + NAC( acetylcysteline ) + zinc for prevention and medical treatment( within 48 hours from first infection )!!!!!! --- At supplement medical treatment of Hydroxychloroquine and Pyramax Tab for Covid 19,,,,, High dosage vitamin C injection decrease the rate of death of Covid 19 for moderate and severe patient in hospital!!!!! so that Inject high dosage vitamin C for moderate and severe patient in hospital !!!!!!!!

  spons jesstyspons jessty3 maanden geleden
  • niemand gaat dat lezen man...

   brett Boxcbrett Boxc3 maanden geleden
 • mmmm lekker croissantje smikkelen

  LRFLekkLRFLekk3 maanden geleden
 • Communistische overname van ons land.

  High & Cool-TVHigh & Cool-TV3 maanden geleden
  • что?

   Josif StalinJosif Stalin3 maanden geleden
  • Stel je niet aan !!!! Ga een boek lezen, over politiek of zo.

   DarkDutchmanDarkDutchman3 maanden geleden
 • Angst media op z'n 100. Mensen worden wakker

  T BaneT Bane3 maanden geleden
  • @Body Movement lik mijn balzak

   T BaneT Bane3 maanden geleden
  • Slik mn slurf

   Body MovementBody Movement3 maanden geleden
 • Als we nu eerst even beginnen met de operatie s die gepland staan doorgang te laten geven dan zijn er minder doden te betreuren.

  sokin jonsokin jon3 maanden geleden
 • ZE PISSEN OP ONS EN WIJ ZEGGEN DAT HET REGENT ‼‼

  Paperchaser TMPaperchaser TM3 maanden geleden
 • “Een dag geen angst is een dag niet geleefd!” --Caatje (@Caatje_aan_zee)

  IvoryTowerIvoryTower3 maanden geleden
 • Een samenleving heeft recht op competente bestuurders. Helaas is de meerderheid brandhout. Binnen 10 jaar zal in Nederland hetzelfde gebeuren als in Belarus. We gaan het Koningshuis wegsturen en de verantwoordelijke bestuurders opsluiten in de Gevangenis. Tevens gaan we de bezem door het fascistische Openbaar Ministerie en Politie halen

  Paul Van AmersfoortPaul Van Amersfoort3 maanden geleden
  • gezet door mensen met macht en geregeerd door verwrongen informatie. Als hij staatshoofd kan zijn dan kan een putjesschepper keizer worden.

   sokin jonsokin jon3 maanden geleden
 • Bij de griep gaat men u vertellen dat u het beste in bed kunt gaan liggen en het uitzieken.Mocht het erger worden krijgt u een kuur.Bent u oud en sterft aan de griep zeggen ze...hij was al oud en de griep werd hem te veel. Heeft u Astma en u krijgt de griep zeiden ze.....maar ze was ook al ziek en de griep werd haar te veel/Nu moet elke persoon die de griep krijgt ineens in het ziekenhuis en als ze 2 keer hoesten per uur moet je naar de ic. U mag mij een wappie noemen maar ik weet wel beter.Het is een grote leugen. U moet weer terug naar de jaren 30 van de vorige eeuw.Braaf zijn en somber leven. Maar de geschiedenis zal zich herhalen en de Girondijnen zullen weer op staan.Niet dat ik daar een voorstander van ben maar je mag ze wel in een diep gat gooien.Laat het hoofd er maar op zitten.

  Reinhard TheodorReinhard Theodor3 maanden geleden
 • virus.

  Ailsa NiAilsa Ni3 maanden geleden
 • Ga je lekker hugo 1:13:00 die vent is niet gezond, dat wisten we al echter zie het bewijs.

  FreddyFreddy3 maanden geleden
  • dat ie eng staart?

   Eskaban YTEskaban YT3 maanden geleden
 • Deze gasten moeten hangen

  Piet ZwartPiet Zwart3 maanden geleden
  • Echt hoor

   spek dodospek dodo3 maanden geleden
  • bla

   KoozjeKoozje3 maanden geleden
 • Deze comments zijn geweldig😂🍿

  Quinten BelforQuinten Belfor3 maanden geleden
  • geweldig in hun stupiditeit, zul je bedoelen.

   norma desmondnorma desmond3 maanden geleden
 • IFR: mensen onder de 70 jaar: 0,05%, alle mensen: 0,23. Het is dus geen pandemie

  Terror JaapTerror Jaap3 maanden geleden
  • Ik heb ge keken naar nos

   Ailsa NiAilsa Ni3 maanden geleden
 • Zelfs de koning weet dat corona niet gevaarlijk is gaat gewoon op vakantie naar griekenland haha

  dutch mandutch man3 maanden geleden
  • Corona is gevaarlijk, maar dat is nog geen reden om de horeca de vernieling in te helpen. Ze moeten gewoon meer testen, maar helaas weigeren ze dat te doen. Als je mensen niet test, dan vind je ze pas als ze klachten krijgen en intussen tientallen mensen besmet hebben.

   Stijn HommesStijn Hommes3 maanden geleden
  • @JustAnotherSimpleTeen Ben jij een trol ofzo?

   dutch mandutch man3 maanden geleden
  • Bruh griekenland is veilig daarom wil hij op vakantie erheen.

   JustAnotherSimpleTeenJustAnotherSimpleTeen3 maanden geleden
 • We want Irma!!!!!!!!😌👑

  Drawing With meDrawing With me3 maanden geleden
 • Wat heeft bier verkoop met corona te maken....helemaal nix ze willen de volk in depressie zien!

  511 500511 5003 maanden geleden
 • Fantastische leider!

  WooscoosWooscoos3 maanden geleden
 • .

  Bepxc Molenaarb.x z kliujhgfkbvfgfjgfBepxc Molenaarb.x z kliujhgfkbvfgfjgf3 maanden geleden
 • Maatregelen of niet, dit virus laat zich niet tegenhouden. Beter de zorg opschalen, maarja dat gaat niet meer zo makkelijk.

  Dadelijk plak ik m op je muil.Dadelijk plak ik m op je muil.3 maanden geleden
 • Egnit okee Roger dome rotr🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕💩💩💩💩🤬🤬🤬🤬😈😈😈😈👺👺👺👺👺👺😾😾😾😾😾😾👎👎👎👎👎👎👅👅👅👅👅

  Ali HasanovAli Hasanov3 maanden geleden
NLworld